Babolat Pure Strike Tour

€165.00€ Add to cart

Basisprijs: 199€
L 1 - L 4

Product Information

Eigenschappen:
Samenstelling: Fused Graphite
Technologie: Stabilizer Technologie
Bladmaat: 98 inch²
Gewicht: 320 gr (onbespannen)
Lengte: 68 cm
Balans: 32 cm
Bespanschema: 18 X 20

Power + Controle

De nieuwe PURE STRIKE is ontworpen voor hoge precisie. Voor spelers met een gemiddelde en middellange slag die op zoek zijn naar een frame dat zorgt voor veel balgevoel en controle. Zowel tourspelers als competitiespelers ervaren een uitstekende mix tussen veel Controle en Power.

Het zware racket weegt 320 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier enorm veel controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm geeft een gemiddelde dosis Power en biedt daarnaast veel Balcontrole. Het racket heeft een bladgrootte van 98 inch² (Power en Extra Balgevoel).
De middelgrote Sweetspot zorgt voor Extra Controle.
Het gesloten snarenpatroon van 18 x 20 biedt minder spinpotentie maar zorgt voor een hogere duurzaamheid van de snaren en draagt ook bij aan extra controle.

Technologie:
De nieuwe vorm van het blad, X-Sider vergroot de Sweetspot met 10% waardoor verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd worden en de speler kan genieten van meer power en spelcomfort. De Response Woofer Technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst, is toegepast op de Pure Striker. Dankzij het nieuwe PEBAX materiaal in de tubings en tubingrand is er langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en balgevoel ontstaat. De Evo Beam Technologie zorgt door middel van verschilllende diktes voor meer stabiliteit zonder dat het ten koste gaat van het balgevoel. De Stabilizer Technologie bestaat uit een Hybride frame constructie met sterke Carbonvezels voor een betere stabiliteit. Zorgt voor meer Balgevoel en Precisie.

Onze prijs € 165,00
Prijs incl. 21% BTW