.TENEX Elbow Shock Absorber Tenniselleboog

€45.00 Add to cart

Basisprijs: 45.00€

Product Information

Tenex® Elbow Shock Absorber

Absorbeert de schokken en vibraties wanneer uw elleboog, pols, schouder of de enkel, kuit, knie en bovenbeen aan hevige schokken onderworpen worden zoals bij tennis, golf, hameren en zelf bij het typen op de computer,alsook joggen, met 50 tot 70% en neemt zo de voornaamste oorzaak van blessures voor een groot deel weg.

Dit apparaatje beschermt en geneest zo blessures aan de pols, elleboog en schouder,als je het aan de pols draagt, alsook blessures aan de enkel, kuit, knie en bovenbeen als je het aan de enkel draagt.

Wondermiddel?

Vele mensen zeggen mij dat het een mirakel is, dat zij na jaren van pols, elleboog, schouderblessures alsook beenblessures, op een paar dagen of weken volledig genezen zijn van hun kwalen door het dragen van de Tenex® E.S.A.

Emile Timmermans, de fysiektrainer van de Harry Everts Motocross Academy uit Heusden Zolder, werkt ook met de Tenex® Elbow Shock Absorber, evenals Wim Vandeven (Top Support Belgium) coach en echtgenoot van Tia Hellebout en coach van de Vlaamse atletiekfederatie. De Sergi Bruguera Tennis Academy in Barcelona en Guy Forget, Franse Davis Team coach, de Vlaamse Tennisschool (VTV) en vele anderen zoals Benny en Tom Vanhout, top tennis coaches bij Diest Tennisclub.

Zelfs Xavier Gillet, wereldbefaamde Kyriothérapist uit Aigle in Zwitserland, werkt zeer veel met de Tenex® E.S.A., evenals verscheidene Belgische dokters.

Het is net een polshorloge, maar op de plaats waar je de wijzers verwacht, vind je een halve bol met daarin een zware vloeistof.

De Tenex® Elbow Shock Absorber, is dan ook bij koninklijk besluit, erkend als “Medisch hulpmiddel”, notificatienummer: BE/CA01/2-06347-00001.

1 Jaar garantie, niet tevreden: geld terug!          “Ben je na één jaar dragen niet tevreden, dan krijg je je geld terug”.

Tenex® ESA is de naam van dit apparaatje, dat met een velcro armband rond de pols of enkel gedragen wordt. E.S.A staat voor Elbow Shock Absorber.