Wilson Pro Staff 100L

€190.00 Add to cart

Basisprijs: 239.95€
L 1 - L 4

Product Information

Eigenschappen:
Samenstelling: Braided carbon/basalt/BLX
Bladmaat: 100 inch²
lengte: 69 cm
Gewicht: 285 gr (onbespannen)
Balans: 32.5 cm
Profiel: 22 mm
Bespanschema: 16 X 18

CONTROLE+SPIN

De legendarische gevlochten grafiet constructie zorgt voor de perfecte mix van Controle en Gevoel.
Het nieuwe Amplifeel handvat systeem zorgt voor een nog meer comfortabel Gevoel met maximale Controle.
Met de Basalt vezels voor het absorberen van ongewenste trillingen.

De Wilson Pro Staff  Six.One 100 BLX2 is de lichtste versie van de nieuwste Pro Staff collectie. Ideaal voor competitiespelers die volledig voor de overwinning willen gaan. Het racket is lichter dan de Pro Staff Six.One 90 inch² en de 95 inch² versie.

Heeft bovendien een topzwaar balanspunt. Daarnaast ook een aanzienlijk groter racketblad als de beide andere frames. Dankzij het compacte blad van 100 inch² biedt het racket de nodige controle. Ook het gesloten snarenpatroon draagt bij aan meer Controle en Comfort. Geeft meer power door het top weight balanspunt en het gewicht van 285 gr. Is geschikt voor de betere recreanten en wedstrijdspelers die graag met een iets wat lichter racket spelen.
Het racket biedt een goede mix tussen Power en Controle.Het racket maakt gebruikt van de zogenaamde BLX technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van Basalt vezels. Basalt is een natuurlijke vulkaansteen dat zeer gebruiksvriendelijk is en een aantal superieure eigenschappen heeft. Zo geeft het een enorme stabiliteit, werkt het dempend en is het materiaal zeer duurzaam en sterk. Door dit materiaal worden overmatige trillingen voorkomen. Om power en controle te beheersen is een optimaal gevoel nodig oftewel “Feel is elemental”
Uitgevoerd met het nieuwe AmpliFeel systeem voor meer gevoel en controle!
Onze prijs € 190,00
Prijs incl. 21% BTW