Wilson Pro Staff 95

€199.00 Add to cart

Basisprijs: 249.95€
L 1 - L 4

Product Information

Eigenschappen:
Samenstelling: Braided carbon/kevlar/basalt/BLX
Bladmaat: 95 inch²
lengte: 68.5 cm
Gewicht: 313 gr (onbespannen)
Balans: 31 cm
Profiel: 18 mm
Bespanschema: 16 X 19

CONTROLE+SPIN

De legendarische gevlochten grafiet constructie zorgt voor de perfecte mix van Controle en Gevoel. Het nieuwe Amplifeel handvat systeem zorgt voor een nog meer comfortabel Gevoel met maximale Controle. Met de Basalt vezels voor het absorberen van ongewenste trillingen.

De Pro Staff Six.one 95 inch² is een zeer comfortabel en stabiel racket, voor de absolute wedstrijdspelers. Het racket heeft een ongekend comfort en biedt de speler zeer veel controle, dit door het gewicht van 313 gram. Het racket heeft een compact bladformaat van 95 inch².Dit relatief kleine formaat komt, net als het gesloten snarenpatroon het comfort zeker ten goede. Ook het balanspunt dat zich richting de grip (30,5 cm) bevindt, bevordert het comfort. Deze eigenschappen zorgen er samen voor dat er veel precisie in de slag kan worden gelegd en dat de controle werkelijk ongekend is.

De betere wedstrijdspelers zullen veel speelcomfort ervaren en het racket als een openbaring zien. Het racket is bestemd voor spelers met een langere swing, die gemakkelijk vaart kunnen genereren en de power uit hun slag halen. Zij zullen een goede mix ervaren tussen power en controle, met het accent duidelijk op de controle. Dit racket is de keuze van menig professionele spelers op de ATP en WTA Tour.

Het racket maakt gebruikt van de zogenaamde BLX technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van Basalt vezels. Basalt is een natuurlijke vulkaansteen dat zeer gebruiksvriendelijk is en een aantal superieure eigenschappen heeft. Zo geeft het een enorme stabiliteit, werkt het dempend en is het materiaal zeer duurzaam en sterk. Door dit materiaal worden overmatige trillingen voorkomen. Om power en controle te beheersen is een optimaal gevoel nodig oftewel “Feel is elemental”. Uitgevoerd met het nieuwe AmpliFeel systeem voor meer gevoel en controle!

 

Onze prijs € 199,00
Prijs incl. 21% BTW