Wilson Pro Staff 90

€215.00 Add to cart

Basisprijs: 269.95€
L 2 - L 4

Product Information

Eigenschappen:
Samenstelling: Braided carbon/kevlar/basalt
Bladmaat: 90 inch²
lengte: 68.5 cm
Gewicht: 339 gr (onbespannen)
Balans: 30.5 cm
Stijfheid: 65 Ra
Profiel: 17 mm
Bespanschema: 16 X 19

CONTROLE+SPIN

De legendarische gevlochten grafiet constructie zorgt voor de perfecte mix van Controle en Gevoel. Het nieuwe Amplifeel handvat systeem zorgt voor een nog meer comfortabel Gevoel met maximale Controle. Met de Basalt vezels voor het absorberen van ongewenste trillingen.

De keuze van Roger Federer!
Het racket heeft een ongekend Comfort en biedt de speler enorm veel Controle door het compacte bladformaat van 90inch². Door zijn 339 gram is het één van de zwaarste rackets op de markt. Dit gewicht komt het comfort ten goede. Ook het balanspunt dat zich richting de grip (30,5 cm) bevindt, bevordert het comfort.
Deze eigenschappen zorgen er samen voor dat er veel precisie in de slag kan worden gelegd en dat de controle werkelijk ongekend is.

De betere wedstrijdspelers zullen veel speelcomfort ervaren en het racket als een openbaring zien. Het racket, voorzien van een lederen grip, is bestemd voor spelers met een langere swing, die gemakkelijk vaart kunnen genereren en de Power uit hun slag halen.

Het racket maakt gebruikt van de zogenaamde BLX technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van Basalt vezels. Basalt is een natuurlijke vulkaansteen dat zeer gebruiksvriendelijk is en een aantal superieure eigenschappen heeft. Zo geeft het een enorme stabiliteit, werkt het dempend en is het materiaal zeer duurzaam en sterk. Door dit materiaal worden overmatige trillingen voorkomen. Om power en controle te beheersen is een optimaal gevoel nodig oftewel “Feel is elemental”. Uitgevoerd met het nieuwe AmpliFeel systeem voor meer gevoel en controle!

 

Onze prijs € 215,00
Prijs incl. 21% BTW